Satujen maailmassa tapahtui yllätyksiä, mitä muuta on luvassa?

17.09.2013 23:31

Asukkailla on talossa kaksi päivää kestävä hyväntekeväisyystehtävä nimeltään suuri Big Brother -satu. Asukkaat suorittivat tiistaina muun muassa Kolme pientä porsasta -tehtävää. Asukkaat eivät kuitenkaan osanneet arvata, että satujen maailmassa sattuu ja tapahtuu.

Kaksi päivää kestävän Big Brother -satu nimisen hyväntekeväisyystehtävän aikana asukkaat ovat saaneet kokea satujen maailmasta tuttuja yllätyksiä ja kummallisuuksia.

Asukkailla oli tiistaina meneillään Kolme pientä porsasta -hyväntekeväisyystehtävä, jonka aikana porsaaksi pukeutunut Johanna ja hänen kaksi possukaveriaan saivat tehtäväkseen suojella talon pihalla olevaa possutaloa.

Kolmelle pienelle porsaalle tehtiin selväksi, minkä kappaleen aikana heillä oli 30 sekuntia aikaa rynnätä suojelemaan taloaan Isolta Pahalta Puhaltavalta Sudelta.

Kolme pientä porsasta sekä talon muut satuhahmot saivat kuitenkin huomata, että satujen maailmassa Isot Pahat Puhaltavat Sudet ja muut hahmot saattavat tehdä heille pieniä jekkuja.

Lue myös: Johannan suoritus Kolme pientä porsasta -tehtävässä nauratti asukkaita, katso video

Käynnissä oli myös tehtävä nimeltään Punahilkka ja susi, jonka aikana Punahilkkana tuttu Claudia ja ilkeä susi-hahmo joutuivat tietyn kappaleen aikana ryntäämään olohuoneessa olevaan sänkyyn ja peiton alle esittämään sadusta tuttuja repliikkejä.

Satujen maailmassa myös hyväsydäminen prinssi saattaa muuttua ilkeäksi sudeksi. Näin kävi prinssinä toimineelle Aleksille!

Lue myös: Prinssi kamppaili pelastustehtävän aikana – katso video

Aikaa reagoimiseen ei välttämättä aina olekaan niin kauan kuin asukkaat odottavat. Satujen maailmassa myöskään muodonmuutokset eivät ole mahdottomia. Nähtäväksi jää, mitä muita kummallisuuksia satumaailmassa tapahtuu...

Vivus – hyväntekeväisyyskilpailu: Kolme pientä porsasta

Vivus – hyväntekeväisyyskilpailu: Suuri Big Brother -satu

Vivus – hyväntekeväisyyskilpailu: Punahilkka ja susi

Vivus – hyväntekeväisyyskilpailu: Tähkäpää ja prinssi

(Sub)

Uutisaiheet: tehtävät, analyysit

Kommentoi

Lisää uutisia

Arrow

Sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.

Sulje