Susanna antoi palaa – kritisoi Frederikille kovasanaisesti Claudian käytöstä

11.09.2013 14:48

Frederik tiedusteli Susannalta hänen väleistään Claudiaan. Susanna kertoi miehelle sen hetkisen tilanteen, ja yltyi tunnepurkauksen tuoksinassa arvostelemaan myös Mariannen toimintaa.

Asukkaat viettivät aikaa patiolla auringosta nautiskellen.

Frederik ja Susanna olivat vetäytyneet kaksin kauemmas muista. Kaksikko nojasi silmät kiinni seinää vasten hiljaa, kunnes Frederik kysyi Susannalta, oliko tämä jo sopinut välinsä Claudian kanssa.

Susanna kertoi jo riitelyn ensimmäisenä iltana lyöneensä kättä päälle Claudian kanssa, mutta totesi tämän edellisenä iltana esittämien kommenttien ja väitösten sattuneen jälleen.

Susanna totesi, että voisi kyllä puhua Claudialle, mutta ei halunnut katsoa tätä silmiin, ja myös anteeksiantaminen oli vaikeaa.

Susanna alkoi luetella listaa vääryyksistä, joita Claudia oli häntä kohtaan tehnyt. Susanna kertoi Frederikille Claudian muun muassa juorunneen lehdelle asiasta, jonka hän oli sanojensa mukaan kertonut luottamuksellisesti vain ja ainoastaan Claudialle.

Susanna sanoi kaksikon suunnitelleen ulkomaailmassa jopa yhteistä projektia – Claudian aloitteesta. Tästä syystä hän olikin yllättynyt Claudian epäkohteliaasta käyttäytymisestä BB-talossa.

Frederik mietti, oliko talossa alettu todenteolla taistella voittopotista? Kuinka paljon se kiinnosti häntä itseään? Mitä mieltä Frederik oli talon asukasporukasta? Millaista palautetta Susanna antoi Mariannesta? Katso video!

Lue kaikki uutiset BB-talon riidoista!

(Sub)

Uutisaiheet: Frederik, Susanna

Kommentoi

Lisää uutisia

Arrow

Sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.

Sulje