Susanna häädöstään: Edes kyynelet eivät tulleet silmiin

15.09.2013 22:54

Susanna häädettiin Julkkis Big Brotherista toisena. Susannan mukaan talossa oli rajumpaa ja kivempaa kuin hän oli odottanut.

Susanna häädettiin Julkkis Big Brotherista toisena. Talosta lähteminen tuntui naisen sanojen mukaan kamalalta.

– Mä olisin halunnu jäädä sinne vielä! Ajattelin koko ajan, että parempi kelata niin, että lähtee. Jos saa tilaisuuden jäädä, se on vain plussaa. Mä en edes hätkähtänyt, mulle ei tullut kyyneleetkään silmiin, Susanna muistelee häätöhetkeä.

– Silti oon ihan tajuttoman pettynyt.

Susannan mukaan talossa oli rajumpaa ja kivempaa kuin hän oli odottanut.

– Kun näin ne ihmiset, kun tulin yhdeksäntenä taloon, niin mulla oli tosi laimeat fiilikset. Ihan oikeasti, Susanna toteaa.

– Ajattelin, että okei, näiden kanssa sitten ollaan täällä. Ei ollut odotuksia suuntaan eikä toiseen. Mutta jummijammi, kun ne ihmiset herättivät tunteita!

"Toivoisin, että Teppo voittaa"

Jos Susanna saisi muuttaa omassa käytöksessään jotakin, hän rauhoittuisi Claudian kanssa kokemansa riidan jälkeen ja menisi esimerkiksi yksin kylpyhuoneeseen sen sijaan, että avautuisi muille.

– Kun ollaan tuollaisessa tilassa ja kun pelin henki on mitä on, niin mun olisi pitänyt pystyä kävelemään kylppäriin. Mutta mä menin makuuhuoneeseen.

Susanna uskoo Claudian kaikesta huolimatta voittavan tämän BB-kauden.

– Pahoin pelkään. Sanoin niin sen takia, etten sattuneesta syystä pidä hänestä. Mutta luulen, että hän voittaa, Susanna pohtii.

– Toivoisin, että Teppo voittaa. Se on niin hauska, ja suloinen.

Lue kaikki uutiset Susannasta!

(Sub)

Uutisaiheet: Susanna

Kommentoi

Lisää uutisia

Arrow

Sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.

Sulje