Susanna Indrén: Minulla on joku ikävillitys menossa

03.09.2013 22:27
Susanna Indrén: Minulla on joku ikävillitys menossa

Näyttelijä Susanna Indrén sanoo, että BB-taloon meneminen saa varmasti hänen läheisensä haukkomaan henkeään.

Helsinkiläinen näyttelijä Susanna Indrén sanoo jääneensä Big Brotheriin koukkuun ensisilmäyksellä. Nainen oli ollut Singaporessa, jossa näytettiin Brittien BB:tä.

– Katsoin että mikä tämä oikein on. Joka ikinen samat tyypit oli siellä. Ihmettelin, että mistä tässä on kysymys, mitä nuo oikein tekevät ja miksi tätä on kuvattu. Jäin heti koukkuun! Susanna myöntää.

– Suomessa kun sitten alkoi se ensimmäinen kausi, niin olin, että hei tämä on se sama, hän jatkaa.

Susanna on fanittanut kotimaisista BB-asukkaista toisen kauden voittajaa Saria, johon hän törmäsi kerran sattumalta.

– Hän on hirveän suloinen! Tapasimme kerran, ja hän halusi fanikuvaan. Sanoin, että mä olen fanittanut sua, Susanna nauraa.

Julkkis Big Brotheriin Susanna lähti, koska on omien sanojensa mukaan helposti innostuva ja hyvin ympäripuhuttava henkilö. Hän odottaa itselleen äärimmäisen mielenkiintoista matkaa sielunsa syövereihin.

"Tykkään väitellä"

Läheistensä suhtautumista tähän tempaukseen Susanna analysoi hymy huulilla.

– Ne varmasti haukkovat hetken happea ja pyörittävät päätään. Että jos joku villitys pitää tietyssä iässä kokea, niin näköjään on ikävillitys meneillään. Mutta mä otan näitä hullunhassuja tarjouksia ja kokemuksia kiitollisena vastaan.

BB-talossa Susanna aikoo olla äärimmäisen rehellinen itselleen, herkkä ja lupsakka. Hän myöntää olevansa myös periksiantamaton.

– Itse pidän sitä positiivisena piirteenä. Haluan esimerkiksi selvittää asiat loppuun asti. Eli jos jotain jää hampaankoloon, haluan setviä ne kunnolla. Ja mä tykkään väitellä, koska siinä vaihdetaan tietoa. Mutta voin hyvin kuvitella, että nämä piirteet kääntyvät itseäni vastaan: musta tulee jankkaava, jaaritteleva ja selittelevä, Susanna miettii.

Seurakseen Julkkis Big Brotheriin Susanna toivoo sanavalmiita, rohkeita ihmisiä ja heittää ilmoille Tuomas Enbusken ja Cheekin nimet.

Eniten BB:ssä Susannaa pelottaa, että hän jää talossa yksin: muista asukkaista ei löytyisi läheistä ihmistä.

– Jäisin ulkopuoliseksi, kukaan ei ymmärtäisi mua ja ajatuksiani.

Uskooko Susanna voittomahdollisuuksiinsa?

– Olen mielenkiintoinen, oikeudenmukainen ja rehellinen. Jos niillä ominaisuuksilla ei voita, niin se voitto ei ole tarkoitettu mulle, Susanna sanoo.

Tutustu profiiliin

Katso videohaastattelu

(Sub)

Uutisaiheet: Susanna

Kommentoi

Lisää uutisia

Arrow

Sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.

Sulje