Taloon asteli vieras – Andy kehotti painumaan pois

05.09.2013 12:20

Asukkaat pääsivät kuntoilun makuun, kun taloon asteli Iron Gym -kouluttaja. Andya urheilullisuus ei inspiroinut, mutta Teppo innostui treenistä todenteolla.

Asukkaiden kevyt jutustelu keittiössä keskeytyi, kun terassin ovi aukesi. Andy syöksähti ensimmäisenä ovelle ja huomasi terassilla uuden tuttavuuden. Harri-niminen mies esitteli itsensä kuntolaitteiden ohjeistajaksi.

Andy ei paljon miehestä piitannut, vaan paineli suoraan tupakkapaikalle. Vähitellen asukas toisensa jälkeen hivuttautui pihalle tervehtimään uutta tulijaa.

– Nyt päästään pumppailemaan! Teppo ilakoi.

Andy ja Marianne vetivät tupakkapaikalla sauhuja kunto-ohjaajan odotellessa koko asukaskatrasta ulos.

– Mä en kyllä v***u treenaa kenenkään kanssa. Painukoon v****n. Nyt ei oo sellanen fiilis että jaksais todellakaan mitään, Andy puhisi vieressä kompanneelle Mariannelle.

Teppo pääsi pullistelemaan lihaksiaan

Kun kaikki asukkaat olivat ulkona, Harri aloitti kuntoiluohjeistuksensa. Andyn mielenkiinto pysyi tupakoinnissa muiden asukkaiden seuratessa läheltä kuntoilulaitteiden käyttöohjeita.

Harri esitelmöi laitteiden oikeaoppista käyttämistä. Teppo ilmoittautui vapaaehtoiseksi pumppaajaksi demonstroimaan liikkeitä. Miehen edesottamukset kirvoittivat asukaskatraalta raikuvat naurut.

– Herranjumala sun hauikset on paksummat kun mun reidet, Susanna ylisti Teppoa.

Johanna ja Anu totesivat, että leuanveto ei olisi heidän juttunsa.

– Mutta voihan siinä roikkua ja venyttää, Anu hoksasi.

Harri jatkoi erilaisten laitteilla tehtävien liikeratoen esittelyä. Laitteilla pystyi toteuttamaan kotioloissa tehokkaan ja monipuolisen treenin. Teppo demonstroi erilaisia punnerruksia ja dippejä aiheuttaen huvittuneisuutta asukkaissa.

Harri otti esille kaksi pyöreää läpyskää, punnerruslevyjä, joilla oli tarkoitus tehostaa treeniä.

– Kiivetäänks noilla seinille? Marianne uteli.

Kun ohjeistukset oli käyty läpi, asukkaat pääsivät aloittamaan omatoimisen treenin. Kuntoilulaitteet olisivat heidän käytössään jatkossa aina halutessaan.

Anu elämästään Tallinnassa: Kotona mies, lapsi, koira ja rakastaja!

(Sub)

Uutisaiheet: Teppo, Andy

Kommentoi

Lisää uutisia

Arrow

Sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.

Sulje