Taloon tuli putkipostia – Teppo lisähuoneeseen

22.09.2013 14:56

Osa asukkaista vietti aikaa talon pihalla, kun taloon tuli putkipostia. Sara ja kurkkuja silmillään pitävä Anne-Mari ryntäsivät postin kimppuun. Asukkaat saivat kuulla Tepon eilen suorittamasta salatehtävästä, josta hänet nyt palkittiin.

Anne-Mari ilmoitti pihalla oleville asukkaille, että putkipostia saapui. Asukkaat astelivat sohvalle rauhallisesti, mutta innokkaasti. Anne-Mari luki kiusallisia tilanteita -salatehtävän tuloksen.

Anne-Mari aloitti kirjeen lukemisen ja ilmoitti, että yhdellä asukkaalla oli ollut salatehtävä. Anu osoitti Teppoa heti sormella. Aleks arveli myös suorittajana olleen Tepon.

– Mitä sä teit, Claudia kysyi.

Teppo ilmoitti osan tehtävistä ja Claudia oli todella yllättynyt, vaikka eilen Teppo oli halannut häntä minuutin verran. Aleks arveli ääneen, mitkä kaikki miehen toimet olivat osa salatehtävää.

Pian Anne-Mari jatkoi kirjeen lukemista ja kertoi, että Teppo onnistui tehtävästä hyvin ja saa mennä lisähuoneeseen.

– Hyvä Teppo, Johanna huusi.

– Aikamoista, Teppo sanoi.

Teppo selitteli eilisiä salatehtäviään, mutta pian Isoveli ilmoitti lisähuoneen oven olevan auki. Teppo siirtyi lisähuoneeseen innostuneena. Asukkaat jäivät arvailemaan, mitähän mies lisähuoneesta saisi. Suurin osa asukkaista ei ollut epäillyt miehen tehtäviä ollenkaan.

– En mä huomannut, Jori sanoi.

Asukkaat nauroivat, kun Claudia kertoi minuutin kestoisesta halaamistuokiosta. Asukkaat jäivät miettimään, mitä asioita Teppo eilen oli suorittanut salatehtävänä.

Kiusallisia tilanteita – salatehtävä

Aleks tiuskaisi salatehtävää suorittavalle Tepolle: Ite haiset hieltä

Teppo halasi Claudiaa minuutin – salatehtävä eteni

Salatehtävä sai yllättävän käänteen – Sara tilitti Tepolle

(Sub)

Uutisaiheet: tehtävät, Teppo

Kommentoi

Lisää uutisia

Arrow

Sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.

Sulje