Talosta poistunut Claudia: Jouduin keräämään itseäni, etten räyskähdä

02.10.2013 19:47
Talosta poistunut Claudia: Jouduin keräämään itseäni, etten räyskähdä

BB Extrassa vieraillut Claudia katuu riitoja talossa. Nainen joutui keräämään itseään toden teolla, ettei suuttunut Susannalle Indrénille uudestaan.

BB-talosta henkilökohtaisten syiden vuoksi poistunut Claudia muistelee aikaa talossa ristiriitaisin tuntein. Kolme viikkoa suljetussa tilassa viettänyt nainen kuvailee kokemusta ainutlaatuiseksi, mutta myös osittain raskaaksi.

Talon haastavuus tuli naiselle valmistautumisesta huolimatta yllätyksenä.

– Ei sellaista varmaan kukaan osaa kuvitella, Claudia muistelee taloon menoa.

Aikataulutettu ja suljettu elämä oli paitsi helpottavaa, myös vaikeaa. Erityisen hankalaa oli, kun vaikeista tilanteista ei päässytkään pois.

– Normaalielämässä pystyt poistumaan paikalta, jos seura ei miellytä, Claudia sanoo.

Claudia soisi voiton useammalle

Talossa erityisesti Susanna Indrénin kanssa riidellyt Claudia paljastaa, että yritti olla olematta kuulopuheiden ja asenteidensa vanki, mutta yhdessä eläminen ei tästä huolimatta sujunut hyvin.

– Kyllä Susannan kanssa jouduin todella keräämään itseni siinä loppuvaiheessa, etten räyskähdä uudelleen, nainen paljastaa.

Claudian myöntää kuitenkin katuvansa riitoja talossa.

– Siellä tunteet ovat niin pinnassa ja se on niin totisinta totta, että ei tule aina miettineeksi, mitä sanoo. Talossa asioihin reagoi paljon voimakkaammin kuin normaalielämässä, Claudia muistuttaa.

BB-talon hauskoja juhlia ja hedelmällisiä keskusteluja Claudia muistelee kuitenkin hymyssä suin. Erityisesti talon alkuperäisasukkaiden kanssa hänelle muodostui eräänlainen symbioosi.

Claudia soisi voiton useammallekin henkilölle.

– Jori on varmaan semmoinen aika vahva voittajakandidaatti, mutta soisin voiton myös kolmelle muulle ihmiselle: Saralle, Aleksille ja Johannalle, Claudia sanoo.

Myös Niko olisi Claudian mielestä oikea ihminen voittamaan.

– Hänelle soisin sen sen takia, että hän on konkaria ja on kolme kertaa ollut talossa. Se ei ole nimittäin helppo rasti, Claudia sanoo.

Claudia jätti jäähyväiset asukkaille – katso video!

Claudia poistettiin talosta – asukkaat ihmeissään

(Sub)

Uutisaiheet: Claudia

Kommentoi

Lisää uutisia

Arrow

Sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.

Sulje