Tämä on nimeämisäänestyksen tilanne nyt!

11.10.2013 19:08
Tämä on nimeämisäänestyksen tilanne nyt!

Tällä viikolla katsojat nimeävät asukkaat ja asukkaat häätävät perjantaina.

Viikolla kuusi nimeämis- ja häätökuvio menee päälaelleen: katsojat nimeävät asukkaat ja asukkaat häätävät perjantaina. Äänestä sitä asukkia, jonka haluat ulos.

Tällä kertaa siis ei äänestetä suosikkia, vaan sitä asukasta, jonka haluaa häätöuhan alle, eli ulos talosta.

Asukkaat suorittavat häätöäänestyksen perjantaina suorassa Big Brother Extrassa. Kaksi eniten ääniä saanutta asukasta joutuu häätöuhan alle.

Kenen asukkaista haluat nimetä häätöäänestykseen? Äänestä asukasta häätöuhan alle soittamalla asukkaan äänestysnumeroon tai lähettämällä asukkaan nimi tekstiviestillä numeroon 17106. Katso tarkat äänestysohjeet täältä.

Nimeämisäänestyksen tilanne

Asukkaat häätivät talosta Saran.

Kello 19.08 Häätöuhan alle päätyivät Aleks ja Sara.

Nimeämisäänestyksen tilanne BB Extrassa perjantaina 11.10. kello 19.03. Eniten ääniä ovat saaneet Sara ja Johanna. Kolmantena on Aleks, neljäntenä Anu ja viidentenä Jori. Vähiten ääniä on saanut Niko. Sara ja Johanna ovat joutumassa häätöuhan alle.

Nimeämisäänestyksen tilanne BB Extrassa torstaina 10.10. noin klo 19:15. Eniten ääniä on saanut Aleks, toiseksi eniten Sara, kolmanneksi Johanna, neljänneksi Jori, viidenneksi Anu ja vähiten Niko. Aleks ja Sara ovat joutumassa häätöuhan alle.

(Sub)

Uutisaiheet: nimeämiset

Kommentoi

Lisää uutisia

Arrow

Sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.

Sulje