Tehtävän suoritus alkoi – heti ensimmäiselle sähköisku

21.09.2013 16:54

Sähköistä tunnelmaa -tehtävän suoritus alkoi BB-talossa. Ensimmäisenä minuutin aikaa pääsi veikkaamaan Anu – huonolla menestyksellä.

Asukkaat oli siirretty pihalle. Kun he pääsivät sisälle, oli BB-talon sisätiloihin ilmestynyt pöytä, jonka päällä oli musta kangas. Porukka yritti arvuutella, mitä oikein olisi luvassa. Pian heidät kutsuttiin sohville, ja luvassa oli tieto siitä, mitä tuleman piti.

Vuorossa oli Sähköistä tunnelmaa -tehtävän suoritus. Asukkaat olivat aiemmin valinneet kukin yhden henkilön, joka saisi kutsun VIP-juhliin, mikäli toinen osapuoli olisi neljän parhaan tehtävänsuorittajan joukossa.

Sähköiskuja epäonnistumisista

– Arvaustehtävä suoritetaan yksi pari kerrallaan. Vuorollaan kukin asukas istuu punaisen napin ääreen ja se asukas, jonka hän haluaa kutsua juhliin, istuu vastapäätä ja pujottaa varovasti etusormensa sekä keskisormensa läpi sormikappaleiden, jotka ovat johdoissa kiinni, Aleks luki.

Punaisen napin ääressä istuvan asukkaan tuli arvata, milloin yksi minuutti oli kulunut. Aika alkoi, kun nappia painettiin ensimmäisen kerran ja pysähtyi, kun nappia painettiin toisen kerran.

Mikäli napin painallusten väliin jäävä aika oli tasan minuutti, ei mitään tapahtunut, mutta mikäli se oli jotain muuta, sai sormikappaleita pitävä asukas 1000 voltin sähköiskun.

– Neljä asukasta, joiden parit ovat arvanneet tarkimmin, saavat kutsun VIP-juhliin, Aleks luki.

Kun tehtävänanto oli luettu, alkoi talossa sen läpi ruotiminen. Asukkaat kauhistelivat sähköiskujen voimakkuutta, mutta Aleks kertoi 1000 voltin olevan vain vähän.

Ensimmäisenä suorittamisvuoron sai Anu. Häntä vastapäätä meni istumaan Anne-Mari, jonka Anu oli valinnut onnistuessaan VIP-kutsun saajaksi.

Kun Anu oli valmis aloittamaan, painoi hän punaista nappia ensimmäisen kerran. Sitten hän aloitti laskemisen, ja Anne-Mari istui vastapäätä odottavissa tunnelmissa.

Anun arvio minuutista meni pieleen, joten luvassa oli sähköisku. Anne-Mari päästi ilmoille pitkän kiljaisun, joka säikäytti muutkin asukkaat. Pian hän kuitenkin vakuutteli pelkästään säikähtäneensä ja lohdutti muita, ettei sähköisku tehnyt kipeää.

Tehtävän suoritus jatkui, ja seuraavaksi oli Anne-Marin vuoro laskea sekunteja.

BB-talossa VIP-juhlat – kutsuista kilpailu

Sähköistä tunnelmaa – tehtävän suoritus

Sähköistä tunnelmaa

(Sub)

Uutisaiheet: Aleks, Anu, Anne-Mari

Kommentoi

Lisää uutisia

Arrow

Sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.

Sulje