Teppo, Frederik ja Jori pohtivat elämää BB-talon jälkeen

17.09.2013 15:51

Elämä Big Brotherin jälkeen puhutti Teppoa, Frederikiä ja Joria. Miehet olivat sitä mieltä, että liikkeelle piti lähteä heti, eikä kotiin kannattanut jäädä istumaan.

Asukkaat viettivät aikaa BB-talon pihalla. Suurin osa istuskeli terassilla, mutta Teppo, Frederik ja Jori olivat vetäytyneet keskemmälle pihaa, kauemmas muista. Miehet keskustelivat elämästä Big Brother -talossa sekä siitä, millaisia tuntemukset tulisivat olemaan talosta poistumisen jälkeen.

Frederik kysyi, oliko Tepon ja Jorin kohdalla niin, ettei talossa muistanut ihan kaikkea.

– Mä mietin ja mietin vähemmän asioita täällä, kuvaili Jori tuntemuksiaan.

– Sanotaan, et jos täällä kuus viikkoo on, ja sit menee tonne… tai sit kun menee tonne siviilimaailmaan, kyl mä veikkaan et se ensimmäinen viikko menee vähän tälleen näin, kuvaili Teppo ja pyöritteli silmiään.

Jori totesi, ettei hänellä ollut varaa sellaiseen. Taikuri pohti, että ehkä pari päivää voisi viettää kotona, mutta sitten pitäisi aloittaa työnteko. Teppo oli samoilla linjoilla.

– Kyl se kannattaa liikkua heti vaan just, johonkin steissille hengaa, mies vitsaili.

– Täytyy miettii, kun sä oot vankilassa... vankilassa sä kuitenkin näet muurien läpi jotain, täältä sä et näe mitään. Tää suljettu tila on aika karmiva loppujen lopuks, Frederik jutteli.

Miehet rupattelivat aiheesta vielä hetken, kunnes jälleen siirtyivät uusien aiheiden pariin.

Seuraa BB-talon elämää suorana 24/7-palvelusta!

(Sub)

Uutisaiheet: Frederik, Teppo

Kommentoi

Lisää uutisia

Arrow

Sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.

Sulje