Teppo parisuhdekiemuroistaan: Paha olla henkisesti

05.09.2013 07:50

Teppo avautui Claudialle parisuhdetilanteestaan. Mies tahtoi kovasti korjata välinsä lapsensa äidin kanssa.

Asukkaat viettivät iltaa olkkarissa turisten. Yksi toisensa jälkeen paineli petiin. Claudia ja Teppo jäivät kuitenkin juttelemaan.

Claudiaa kiinnosti Tepon tämänhetkinen elämäntilanne. Nainen uteli mieheltä, millä tolalla tämän parisuhde lapsensa äitiin oli.

– Nyt virallisesti ei olla yhdessä, mutta vietetään aikaa keskenämme. Katotaan, Teppo selvitti toivoen, että saisi asiansa järjestykseen lapsensa äidin kanssa.

Claudia vakuutti, että mikään parisuhde ei toimisi hoitamatta. Kokemuksesta nainen tiesi sanoa, että lasten syntymä muuttaa suhdetta, sillä lapsi vie paljon huomiota.

– Varsinkin jos on eka lapsi, niin on siinä opettelemista myös isälle. On saanu miettiä itteensä koko elämän ja yhtäkkiä kantaa vastuuta pienestä ihmisestä, Claudia summasi.

Claudia jakoi parisuhdevinkkejään

Claudian mielestä pienten lasten vanhemmat eroavat usein aivan liian varhaisessa vaiheessa.

– Oon usein sanonu, että älkää erotko ennen kuin lapsi on edes kaksivuotias. Asioiden pitäisi antaa tasapainottua, eikä tehdä ratkaisuja kriisin keskellä, nainen selitti.

– Se on totta, niin isoja asioita kuitenkin, katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan, Teppo komppasi.

Claudian mielestä huonoon ihmissuhteeseen ei kuitenkaan kannattanut jäädä lasten takia roikkumaan. Claudia avautui Tepolle omasta 15 vuotta kestäneestä suhteestaan, josta naisella on ilonaan viisi tervettä poikaa.

– Lasten isä lähti, muutti kauas pois. Meinasin katkeroitua, sillä teimme yhdessä lapset ja ajattelin, että kannamme yhdessä vastuun. Nyt en käytä energiaa siihen, vaan keskityn siihen, että lapset voivat hyvin.

- Kun on ollu erossa, niin on ollut paha olla henkisesti. Se on heijastunu moniin asioihin. Vaikeeta jatkaa omalla tavalla elämää, Teppo kertoi parisuhdeongelmastaan.

Miehen mukaan hänellä ja hänen lapsensa äidillä on kummallakin paljon tunteita toisiaan kohtaan.

– Haluan panostaa siihen, Teppo totesi.

– Pitää tehdä töitä, muistaa anteeksianto ja rakastaminen. Puhdistaa pöytä ja mennä eteenpäin, Claudia ohjeisti.

Kaksikon jutustelu sohvilla jatkui. Marianne ja Aleks lekottelivat seurassa lähinnä kuunteluoppilaina. Makuuhuoneissa odoteltiin unta.

Mariannen jutut herättivät keskustelua: Mauttomia ja rasittavia!

(Sub)

Uutisaiheet: Claudia, Teppo

Kommentoi

Lisää uutisia

Arrow

Sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.

Sulje