Teppo Säkkinen: Naiset äänestävät minua

03.09.2013 22:32
Teppo Säkkinen: Naiset äänestävät minua

Hallitseva Mr. Finland Teppo Säkkinen uskoo pärjäävänsä Julkkis Big Brotherissa naisäänestäjien avulla.

Scandinavian Hunkseissa tanssinut hallitseva Mr. Finland Teppo Säkkinen lähtee mukaan Julkkis Big Brotheriin voitto mielessään.

– Sanotaanko nyt niin, että kaikkeen mihin olen lähtenyt, niin olen saavuttanut. Toivottavasti tässä käy myös niin, Teppo sanoo.

Teppo uskoo, että häntä fanittavat lähinnä naiset.

– Johtuen siitä, mitä teen työkseni. Toivon, että saan miehet mun puolelle siinä vaiheessa, kun ihmiset huomaa miten omalla tavalla sympaattinen ja lämminhenkinen olen. Toivon, että valloitan miesten ja naisten sydämet, mies toteaa.

Paitsi voittoa, Teppo lähtee hakemaan BB-talosta myös kokemuksia.

– Tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus, vastaavaa tilaisuutta ei toista välttämättä tule, Teppo hymyilee.

– Toivon, että tästä tulee näkyvyyttä tosi paljon, ja uusia työmahdollisuuksia. Tavoitteet on ulkomailla, haluaisin päästä työskentelemään Italiassa, Espanjassa ja Yhdysvalloissa, hän jatkaa.

Kunnossa pysyminen tulee olemaan haaste

Asukkaana Teppo aikoo olla iloinen ja huumorintajuinen.

– Aion luoda positiivista energiaa ja koetan ottaa kaikki huomioon. Pitää olla hauskaa, että me kaikki viihdytään. Annan taloon mun oman persoonani, on mut luokiteltu jopa hahmoksi, Teppo hekottaa.

Eniten Teppo odottaa Big Brotherista sen alkua. Mies on yrittänyt kovasti miettiä, keitä taloon mahtaisi tulla asukaskumppaneiksi, millainen kokoonpano talossa nähdään. Erityisiä toiveita asukkaiksi ei ole.

– Olen hyvin sosiaalinen ja tulen toimeen, ei haittaa ilmestyy sinne sitten kuka vain.

Teppo pitää arkielämässään hyvää huolta kunnostaan liikkumalla paljon ja katsomalla tarkkaan, mitä syö. Isoveljen talossa nämä asiat eivät kuitenkaan ole omissa käsissä. Kauhistuttaako se ulkonäöllään tienaavaa miestä?

– Totta kai ruoka ja se, miten pysyy kunnossa, tulee olemaan haaste. Mutta siinä ajassa, mitä tuolla ollaan, ei mitään katastrofaalista ehdi tapahtua. Saa äkkiä itsensä takaisin kuntoon, jos kiloja tulee, personal trainerinakin työskentelevä Teppo miettii.

Katso Tepon videohaastattelu

Tutustu profiiliin

(Sub)

Uutisaiheet: Teppo

Kommentoi

Lisää uutisia

Arrow

Sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.

Sulje