Teppo Sarasta: Se vaan otti mut hampaisiinsa

21.09.2013 08:53

Asukkaat olivat viettäneet Saran päivää BB-talossa. He viettivät juhlia ja illalla Sara ja Teppo olivat ajautuneet sanakahakkaan. Sara oli suuttunut Tepolle siitä, että mies ihmetteli jatkuvasti naisen hiljaista luonnetta. Sara huuti Tepolle ja puinti asian suhteen jatkui asukkaiden välillä kiivaana. -Mä en sanonu sille mitään pahaa, Teppo sanoi.

Talossa oli juhlat, joiden aikana Teppo ja Sara olivat ottaneet yhteen. Kaksikon riita sai asukkaat pohtimaan tilannetta useasta eri näkökulmasta. Jori, Anne-Mari, Teppo, Aleks ja Anu keskustelivat saunassa yön pikkutunneilla.

– Vaikka se on extreme-tyttö niin se on silti tavallaan viaton, Jori aloitti.

– Viaton aina, Anu jatkoi.

– Sara ei puhu kenestäkään mitään pahaa, mä en sanonu hänestä mitään pahaa. Se vaan otti mut hampaisiinsa jostain syystä. Mikä se on, niin miettikää sitä omassa päässään, Teppo sanoi.

– Kukaan ei syytä sua, Jori sanoi Tepolle.

Jori arveli alkoholin juomisen olleen syy kaksikon riitaan. Teppo siirtyi yksin ulkoaltaaseen ja Jori, Aleks ja Anu, Anne-Mari jäivät saunaan keskustelemaan.

– Ei kannata ketään syyllistää. Sara on herkkä ja Teppo on, Jori sanoi.

Jorin lause jäi kesken, koska Anu arveli riidan johtuneen Tepon kysyttyä Saralta millä hinnalla nainen suostuisi Playboy-lehteen. Asukkaat pohtivat muitakin syitä kaksikon riitaan, kunnes Aleks kertoi muille, että oli ulkomaailmassa kuullut Sarasta hieman epäimartelevia kommentteja.

– Mä olen kuulut hänestä todella paljon pahaa, Aleks sanoi.

Muut olivat järkyttyneitä Aleksin kommentista ja eivät millään voineet uskoa. Aleksilla oli kuitenkin vielä sanottavaa asian suhteen.

– Mut mun kuva on muuttunut täysin, ku mä oon tullu tänne, Aleks jatkoi.

– Kohumissi, tommonen hiljainen möllökkä, Anu nauroi.

– Sehän on pahinta laatua, kohumissi, Jori vitsaili.

Jori jatkoi selitystä Sarasta vitsailevaan tyyliin ja asukkaat nauroivat. Jori ja Anne-Mari poistuivat saunasta ja Anu ja Aleks jäivät keskustelemaan.

– Se on niin viaton, ku olla ja voi, Aleks sanoi.

Aleks kuvaili, että Sara ei yritä päästä lehtien kanteen. Anu kuunteli kiinnostuneena ja pian Aleks siirtyi puhumaan Teposta.

– Kun taas Teppo taas on vähä sellainen tyrkky, Aleks.

– Okei, no nyt selvii nää taustat vähän, Anu sanoi.

Teppo pyydettiin päiväkirjahuoneeseen ja Anu arveli, että mies joutuu kertomaan Isoveljelle kaksikon riidasta. Sen jälkeen Anu siirtyi arvioimaan tilannetta.

– Tottakai se loukkas, Anu sanoi.

Keskustelu jatkui pihalla, kun Aleks ja Anu siirtyivät ulkoaltaaseen.

Saralla ja Tepolla ilmiriita saunassa: V*ttu pää kii!

Teppo tunnusti: Haluan olla huomion keskipisteenä

(Sub)

Uutisaiheet: Teppo, riidat, Aleks

Kommentoi

Lisää uutisia

Arrow

Sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.

Sulje