Tupakanhimo iski asukkaisiin – Hyväntekeväisyyspotti vaarantui

24.09.2013 21:42

Anu oli aiemmin päivällä hyväntekeväisyyden nimissä kerännyt talosta kaikki tupakkatuotteet pois. Anun valitsema tupakointikielto olisi voimassa huomiseen kello 14 saakka. Talosta löytyneet tupakat koettelivat asukkaiden itsehillintää.

Niko oli varastoinut omat taloon tuomansa tupakat tavaroidensa sekaan. Kun Nikon varasto paljastui, ryhtyivät asukkaat puimaan sitä mahdollisuutta, että he riskeeraisivat hyväntekeväisyyspottinsa vetämällä sauhut.

Tupakointikiellon taloon hyväntekeväisyyskisassa valinnut Anu koitti hioa kauppaa nimeämispisteillä. Nainen pyysi kutakin asuintoveriaan jakamaan hänelle seuraavissa nimeämisissä kaksi pistettä vastineena siitä, että asukkaat ryhtyisivät polttamaan tupakkaa.

Isoveli kuulutti naisen rikkovan sääntöjä. Esko puuttui puheeseen toteamalla, että oli ilmiselvää, että tupakoitsijoihin iski nikotiininhimo alkoholia nautittuaan.

Claudia oli valmis uhraamaan loput hyväntekeväisyyspallot vastineena Nikon tupakoiden polttamiseen.

– Pitäiskö kuitenkin oottaa, että kaikki hyväksyy, Aleks heitti.

Palaako vaiko ei?

Asukkaat Susannaa lukuun ottamatta kokoontuivat olohuoneeseen puimaan tupakointia. Johanna puhkesi sohvalla itkuun. Nainen oli aiemmin päivällä kieltäytynyt yhteisestä ajasta tyttärensä kanssa asukkaiden yhteisen hyväntekeväisyyspotin hupenemattomuuden vuoksi.

– Mun sisu ei anna periks, nainen nyyhki todeten, että muut asukkaat saisivat kuitenkin tehdä tupakointipäätöksen sen mukaan, miten heidän sydämensä sanoi.

– Mä en syyllistä teitä, Johanna linjasi.

Claudia oli vakuuttunut siitä, että asukkaat saisivat huomenna tienata kaikki kuluttamansa hyväntekeväisyysvarat takaisin.

Esko puntaroi tilannetta aprikoiden, että asukkaat tuskin saisivat yhtään enempää tupakkaa taloon. Nikon varannoista ei riittäisi huvia koko illaksi. Mies myös maalaili, että huomisesta saattaisi tulla asukkaille hyvin rankka, jos he nyt päätyisivät tupakoimaan.

– Kyllä me pystytään tsemppaan se 12 tuntia vielä, Aleks totesi.

– Tää on uskomatonta, mun ei ees tee mieli röökii, Niko sanoi.

– Sitte kun ollaan miinuksella ja mulle sanotaan, että leikkaa kaljuks…, Anne-Mari kauhisteli mahdollisuutta uusien hiustenpidennystensä menettämiseen.

Johanna ja Esko suuntasivat päiväkirjahuoneeseen kysymään Isoveljeltä tarkennusta tupakkatuotteiden nauttimiseen ja hyväntekeväisyyspotin mahdolliseen hupenemiseen.

Esko ohjeisti porukkaa päiväkirjahuoneesta saavuttuaan. Asukkaat rikkoisivat talon sääntöjä, jos he polttaisivat Nikon piilottamat tupakat

– Sit tää on helppoa, mä vien ne päiväkirjahuoneeseen. Ne on mun röökit, Niko päätti polveilevan keskustelun ja suuntasi päiväkirjahuoneeseen.

– Isoveljellä on ihan loistava draaman taju, Jori kehui.

Asukkaat jäivät turisemaan tupakatta keittiöön.

Anun päätöksellä talon tupakkatuotteet pois – Niko hermostui täysin

Jori opetti asukeille korttitempun – katso video!

Susanna tuohtui Nikoon: En kestä ämmäräpätystä!

(Sub)

Uutisaiheet: Johanna, Niko, Esko, Claudia

Kommentoi

Lisää uutisia

Arrow

Sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.

Sulje