Värikonsultti yllätti asukkaat – Johanna sai värianalyysinsa

11.10.2013 13:36

Johanna oli toivonut päiväänsä värianalyysia. Asukkaiden iltapäivää piristikin värikonsultti Päivi Lehtovuoren vierailu lisähuoneessa.

Talossa vieteltiin Johannan päivää, ja asukkaat olivat saaneet nauttia hetkeä aiemmin stand-up -komiikasta. Asukkaiden rauhallisen hetken keskeytti taloon pärähtänyt uusi putkiposti. Tämän kirjeen lukijaksi valikoitui Niko.

– Vuodenajat järjestykseen. Nyt on syksy, senhän kaikki tiedätte. Mutta tiedättekö mikä vuodenaika te olette? Kohta se selviää. Johannan päivä jatkuu värikonsultin johdolla. Siirtykää lisähuoneeseen. Värikylläisiä hetkiä. Terveisin, Big Brother, Niko luki muille olohuoneen sohvan edessä.

– Ihanaa, huudahti Anu.

– Onkohan se joku stylisti, Niko mietti.

Jori ihmetteli, mitä värikonsultti tarkoitti.

– Et se näkee naamasta, millaisia vaatteita pitää käyttää? Jori kysyi saamatta keneltäkään vastausta.

"Kreikan saaristoon viittaavaa petrolinsinistä"

Asukkaat siirtyivät Isoveljen käskystä lisähuoneeseen, jossa heitä odotti värikonsultti Päivi Lehtovuori. Nainen esitteli itsensä ja kertoi tekevänsä asukkaille värianalyysin.

– Maailmassa on yli neljä miljoonaa värisävyjä, ja on se kumma, kun me marssitaan harmaata ja mustaa ja väärä valkoinen päällä tuolla, et kyllä sävyjä löytyy, konsultti muistutti.

Konsulitti kertoi värianalyysin perustuvan neljään vuodenaikaan. Kotvan kuluttua nainen kertoi asukkaille, mitkä värit kullekin sopisivat noin ensinäkemältä. Konsultti jakoi vinkkejään esimerkiksi talvitakin ostoon. Saran silmien väriä nainen kehui, ja suositti tämän valitsevan vaatteisiin ja asusteisiin kuontaloonsa sointuvia tuotteita.

– Oma hiustenväri oin aina mielettömän hyvä väri isolla pinnalla, Päivi vinkkasi.

– Mä olen itse vaalea talvi, entisesssä elämässä mä olin silloin todellinen kesä, Päivi jatkoi.

Kolmanneksi nainen opasti käyttämään oman ihonvärin värisiä vaatteita, tai omia efektivärejä, kuten juuri omien silmien värisiä vaatteita. Konsultin huomio keskittyi tässä vielä Joriinkin.

– Esimerkiksi sulla on jopa Kreikan saaristoon viittava petrolin sininen sävy, aivan mielettömän hyvä väri, konsultti kommentoi Jorin silmien sävyä.

Ensimmäisenä henkilökohtaiseen värianalyysiin pääsi asukkaan päivää viettävä Johanna.

Johanna pääsi istumaan muista erilleen ja värikonsultti aloitti värianalyysinsa mallaten Johannan kasvoja ja hiuksia vasten erivärisiä kankaita. Muut saivat katsella ja kommentoida, millaisia värejä Johannalle sopivaksi ilmoitettiin.

Vuodenajat järjestykseen

Johannan päivänä nautittiin huumorista: Stand up -koomikko esiintyi talossa

(Sub)

Uutisaiheet: Jori, Johanna

Kommentoi

Lisää uutisia

Arrow

Sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.

Sulje